STOK Analyse og Rådgivning - vores koncept til emballageoptimering

 

Hos STOK Emballage er emballage ikke bare emballage. Vi kender vigtigheden af at have en stærk samarbejdspartner, som ikke kun sælger produkter, men som er med i hele udviklingen af emballageløsningerne fra start til slut. Vi kalder dette for STOK Analyse og rådgivning. Med vores koncept sikrer vi vores kunder en stærk samarbejdspartner med den nødvendige erfaring og viden til at implementere hele pakkeprocessen.


Vores koncept er enkelt at forstå: Emballage, logistik, maskiner og service samlet i en pakke. Alle 4 dele udgør hos mange kunder en stor del af deres emballagesetup. Vi kan være med på alle områder, så vi dækker en industrivirksomhed 100%.

STOK Analyse Og Raadgivning

STOK Emballage er totalleverandør af emballageløsninger, og vi kan levere hele sortimentet til enhver virksomhed. Det giver store fordele at lave en leverandørudfasning.


Få fordelene ved at gå fra flere leverandører til én:

  • Spar tid, penge og ressourcer
  • Få en leverandør der kender din virksomhed, behov og markedssituation. Én samarbejds- og sparringpartner til al din emballage
  • Dokumenterbare besparelser på pris og proces

Vi analyserer vores kunders procesomkostninger fra bestilling af varen til den fysisk ligger på deres lager. På den måde kan vi præcist og detaljeret sammenligne, hvilke fordele de får ved at skære i antallet af leverandører. Det giver et godt overblik over hele tidslinjen fra bestilling til modtagelse.


Ofte bruger virksomheder alt for meget emballage i forhold til, hvad der er nødvendigt. Det kan for eksempel skyldes ”gamle vaner”, at emballagen ikke er tidssvarende, eller at der aldrig er blevet lavet en procesoptimering af hele emballagesetuppet. Med vores udregninger af tidsforbruget på pakningen, pakkemetoder, følgeprodukter og øvrige omkostninger, kan vi komme med forslag til ændrede emballager, som i sidste ende kan give en stor økonomisk fordel på bundlinjen. Det kan nemlig ofte svare sig at give mere for en ændret emballagetype, hvis alle de øvrige omkostninger forbundet med pakningen samtidigt bliver billigere. I dagens samfund er det tiden, der koster de fleste penge og ikke selve produktet.


Vi involverer løbende kundens medarbejdere i processen. Vores erfaring er, at en tidlig involvering af medarbejderne sikrer en effektiv og hurtig implementering og efterfølgende drift af de nye aftaler på lokationerne.


Vi tilbyder også serviceaftaler til maskiner. Vi har servicefolk, som kan tilkaldes 24/7, så vores kunder altid har sikkerhed for, at deres pakkemaskiner kan køre uden driftstop. Vores solution managers sørger samtidig for, at strækfilmsforbruget på maskinerne altid er optimeret fuldt ud, så vores kunder har den helt rigtige pris på en pakket palle. Dette kan vi dokumentere ned i mindste detalje i vores besparelsesoversigter, som vi deler med vores kunder efter en strækfilmsoptimering.


Det hele er en del af en samlet pakke til vores kunder, som dermed har en stærk samarbejdspartner og de helt rigtige løsninger til deres unikke behov.