Privatliv

PRIVATLIVSPOLITIK FOR STOK Emballage K/S

 

Formål med denne politik

1.1. Denne persondatapolitik regulerer for alt handel, interaktion eller anden udveksling af personoplysninger med STOK Emballage K/S CVR.nr: 16 42 72 84, herefter STOK.

1.2. Formålet med denne persondatapolitik er at gøre dig opmærksom på, hvordan vores virksomhed behandler personoplysninger. Det er STOKs mål, at du er bevidst om hvilke informationer, der indsamles, behandles og såfremt muligt, hvor længe de opbevares.

 

Hvilke oplysninger indhenter vi?

1.1. Automatisk indsamlede data

Vores digitale løsninger er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning, enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrøms data og cookies er eksempler på dette. 

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser. Disse data er statistiske oplysninger om brugernes adfærd i de digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og analyseres:

  • - Dato og tidspunkt for besøg
  • - De sider der besøges i løsningen
  • - IP-adressen på den besøgende
  • - Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version,  operativsystem m.m.)
  • - URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning)

 

Vi anvender Google Analytics som webanalyseløsning i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalysedata fra vores digitale løsninger til analyse i den service, Google udbyder. Her fungerer Google Analytics som ”databehandler” af data, som vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retlige krav. 

Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her

Google tilbyder en række løsninger til anonymisering af dine data og adfærd, se mere her

Du kan læse mere om vores brug af cookies nedenfor i pkt. 3.

1.2. Oplysninger du selv afgiver

I tillæg til de oplysninger, der opsamles automatisk, behandler vi også data, som brugere aktivt har givet til os.

Eksempler på data som brugere aktivt afgiver er:

  • - Brug af kontaktformularer på vores hjemmeside, herunder tilmelding til nyhedsbrev
  • - Oplysninger du deler med os via sociale medier
  • - Oplysninger sendt på e-mail

 

Særligt om cookies

1.3. Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Hvis vi placerer cookies, bliver du informeret om anvendelsen og formålet med at indsamle data via cookies. Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke.

1.4. Cookietyper og deres formål

Vi anvender følgende former for cookies: 

  • - Tekniske cookies: Tekniske cookies er nødvendige for, at langt de fleste hjemmesider fungerer, som de skal. De sørger også for, at du ikke hele tiden ryger af den hjemmeside, du besøger. Du kan læse mere om tekniske cookies her.
  • - Statistikcookie: Optimerer design, brugervenlighed og effektiviteten af hjemmesiden. Du kan læse mere om statistisk cookies her.
  • - Markedsføringscookie: Bruges til at vise dig reklamer for produkter eller oplevelser, du tidligere har kigget på. Du kan læse mere om markedsførings cookies her.
  • - Personaliseret cookie: Bruger oplysninger til at sortere indhold, så du får vist indhold, der er relevant for dig. Du kan læse mere om personaliserede cookies her.

1.5. Slet eller slå cookies fra i browseren

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services på internettet, du ikke kan bruge.

Alle browsere tillader, at du sletter dine cookies samlet eller enkeltvis. Hvordan du gør det afhænger af, hvilken browser du anvender. Husk, at hvis du bruger flere browsere, så skal du slette cookies på dem alle.

 

Hvordan vil vi behandle dine oplysninger?

1.6. Formål med indsamling

Nedenstående er eksempler på anvendelse af de indsamlede oplysninger:

  • - Sikring af brugervenlighed og sikkerhed
  • - Optimering af vores digitale løsninger
  • - Håndtering og besvarelse af beskeder, du selv har indtastet i vores kontaktformular
  • - Mulighed for at deltage i kundeundersøgelser via digitale løsninger
  • - Arkiv over registrerede produkter og tilhørende personlige oplysninger
  • - Kommunikation i forbindelse med din relation til os som kunde
  • - Har vi dit udtrykkelige samtykke, kan vi kontakte dig via de kontaktoplysninger, som du har angivet til markedsførings-, salgs-, reklame- og analyseformål, enten postalt, digitalt eller via telefon
  • - Vi kan målrette tilbud og kampagner til den enkelte kunde ud fra adfærdshistorik og demografiske data kombineret med tredjepartsløsninger og data

 

1.7. Hvem får adgang til oplysningerne?

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere i STOK Emballage K/S til de formål, som er anført i pkt. ‎2 ovenfor. Derudover forbeholder STOK Emballage  K/S sig ret til at videregive oplysningerne i forbindelse med optimering af hjemmesiden. Dine oplysninger vil aldrig blive solgt.

1.8. Øvrig information om behandlingen

Dine oplysninger vil på intet tidspunkt blive overført til lande udenfor EU, og vil derfor til enhver tid være beskyttet af EU’s regler om beskyttelse af personoplysninger

 

Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger om dig?

1.9. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 5 år efter afslutning af dit kundeforhold hos STOK.

 

Dine rettigheder

1.10. I forbindelse med, at vi behandler dine oplysninger har du følgende rettigheder:

  • - Du kan på begæring få indsigt i hvilke oplysninger STOK behandler om dig
  • - Du kan til enhver tid anmode om at STOK korrigerer eller sletter visse typer af oplysninger

1.11. Føler du ikke, at dine informationer er blevet behandlet korrekt, kan du indgive klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

 

Sikkerhed

1.12. Ifølge de persondataretlige regler skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

 

Kontakt

1.13. Skulle du have spørgsmål til dele af politikken er du meget velkommen til at kontakte os på persondata@stok.dk. Virksomheden kan endvidere træffes på 72 200 700 indenfor normale kontortider.

1.14. Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Vi retter henvendelse til dig i tilfælde af væsentlige ændringer i form af en synlig meddelelse på vores websites eller e-mail.

 

Version

1.15. Denne privatlivspolitik er senest ændret den 24. maj 2018.

 
Trusted SSL Certificate