Medarbejder i STOK Emballage

Kompetencer i fokus
Vi byder på faglig udfordring og udvikling, spændende arbejdsopgaver og ikke mindst gode karrieremuligheder. Samtidig har vi en ambition om, at matche vores medarbejderes ambitioner. Til gengæld forventer vi høje kompetencer, servicemindede og løsningsorienterede medarbejdere.

Vores værdier
Vores ambition er at være videnshus inden for emballage og den foretrukne uafhængige leverandør af emballageløsninger for både vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Derfor er vores overordnede værdier kundefokus og købmandskab.

Virksomheden STOK
Vi er en salgsdrevet organisation og fokuserer på at levere god service og løsninger med højt teknisk niveau. Samtidig har vi en flad organisation, hvor vi lægger vægt på, at organisationen er kendetegnet af korte, ukomplicerede beslutningsveje, direkte kommunikation og en åben dialog, hvor problemer løses uformelt.

Sundhed og fællesskab
Hos STOK passer vi på hinanden, og sundhed og fællesskab er en del af vores dagligdag. Derfor har vi en arbejdsplads, hvor alle har mulighed for en sund, varieret frokost og frugtordning, ligesom STOK arrangerer forskellige aktiviteter i løbet af året for at pleje det gode, kollegiale sammenhold på tværs af organisationen. Det kan både være afdelingsarrangementer og forskellige sammenkomster for alle medarbejdere, som f.eks. den årlige julefrokost.

Ledige stillinger

Ledige stillinger slås op her på siden, Jobindex.dk og på vores sociale mediekanaler Facebook og LinkedIn

Uopfordrede ansøgninger

Hvordan søges uopfordret ved STOK?