Nyheder

 

Vi udvider vores sortiment af Sealed Air beskyttelsesløsninger

Fra 1. april har vi udvidet vores sortiment med Sealed Airs kassefyldsmaskiner, der fremstiller kassefyld af papir til fyld og beskyttelse af produkter. Sealed Air er kendt for deres kvalitetsprodukter til beskyttelse og fiksering. Uanset om produkterne skal transporteres eller lagres, bliver produkterne beskyttet i emballagen af Sealed Airs løsninger.


Kassefyldsmaskinerne udmærker sig ved høj driftssikkerhed og brugervenlighed. Det gør det nemt at lave topfyld og kassefyld af papir. Uanset pakkehastigheden og mængder af antal pakkede kasser i pakkestationen, findes den rette kassefyldsmaskine til opgaven. Maskinerne kan automatisk eller manuelt, alt efter indstilling og valg, producere forskellige længder papirkassefyld og i de mængder, du skal bruge. Papiret der anvendes i maskinerne fremstilles af genanvendte materialer, som uden problemer kan sendes til genbrug og papiret er naturligvis FSC®-certificeret.

Maskinerne har i USA været en stor succes og kommer nu endelig også til Europa. Se hele serien af maskiner her

Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 200 700 eller info@stok.dk, hvis du vil vide mere om de nye kassefyldsmaskiner.

Sealed Air papir