Nyheder

Kampagne på AirWave luftpudemaskine-startsæt.

Kontakt os for yderligere oplysninger:

Kampagne Airwave STOK 21022019 (1) 

 

 

Kontakt os for yderligere oplysninger:

Hand -out _Opgradering Af Maskiner _stok .dk (2)

 

 

Nyhedsbrev _Zero Tape

Zero Tape Kampagne _med Rødvin (2)

 

 

 

Nye medarbejdere hos STOK

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Tommy Louens, som i april er blevet ansat som ny Key Account Manager på Sjælland. Tommy kommer fra emballagebranchen med flere års erfaring bag sig.
Vi ser frem til et godt samarbejde fremadrettet med Tommy.

Nye Medarbejdere _Tommy

Vi er også meget glade for at kunne byde velkommen til Christel Jensen, der er blevet ansat som kundeservicemedarbejder og salgsbackup. Christel har stor erfaring fra emballagebranchen og vil i dagligdagen skulle servicere vores sjællandske kunder.Vi ser frem til et godt samarbejde med Christel.

Nye Medarbejdere _Christel Og Tommy2

 

 

Bliv opdateret på indpakningsfronten

Hos STOK Emballage forsøger vi altid at finde nye og spændende produkter til vores sortiment. Vi er stolte over at være eneforhandler i Danmark af tyske Flöters luftpudesystemer, hvor AirWave 1 maskinen er seneste generation af luftpudemaskiner.

 

Nyhed AirWave1

AirWave 1 er hurtig, lydsvag, fleksibel og prisgunstig. Som noget helt nyt er det også muligt at betjene maskinen via smartphonens Bluetooth, så man på den måde altid har adgang til betjening af maskinens funktioner. AirWave 1 produceres i et moderne og yderst funktionelt design. 

Maskinen vejer kun 4,9 kg men på trods af den lave vægt, så har den en stærk ydeevne og kan således betjene op til fire pakkestationer med luftpuder af bedste kvalitet.

Maskinen er let at betjene og kan programmeres til lige nøjagtigt dit behov. Ligegyldigt om det er små eller store luftpuder, så vil AirWave 1 maskinen løse opgaven perfekt.

Billede Nyhed Startkit Airwave (1)

 

Geami Wrap Pak _layout

Hurtig og flot pakning

Geami WrapPak er det nyeste medlem i Ranpak familien. Geami WrapPak sikrer en lynhurtig pakning af dine produkter og giver en unik præsentation af den færdige pakke i forhold til f.eks. boblefolie. Med Geami WrapPak kan du samtidig skære ned på forbruget af tape, da pakningen af produkterne klares uden. Geami WrapPak er perfekt til mindre og skrøbelige produkter som glas og øvrige brugsgenstande. 
Geami WrapPak findes både i en semiautomatisk og en manuel model. 

Læs meget mere om den smarte indpakningsmaskine og alle dens fordele he

 

Gaver Med Stil _stort Format (1)

Har du husket gave- og vinæsker til julegaven?

December måned er lig med gaver og forkælelse, og til dette hører naturligvis den rette emballage. Vi har både gave- og vinæsker i de helt rette størrelser og farver, så dine gaver får et flot og eksklusivt præg. Har du allerede idéen til årets julegave, så gælder det bare om at få fat i vores flotte emballager, så du kan levere den i bedste stil.

 

Interesseret? Så klik og bestil her

 
Trusted SSL Certificate