FSC®-certificeret leverandør

FSC_web _full -brandmark (1)

 

Hos STOK Emballage sætter vi bæredygtighed og miljørigtige løsninger højt på vores dagsorden. Vi har alle et fælles ansvar for at sikre gode betingelser for klimaet og miljøet, og vi gør derfor en aktiv indsats for at kunne levere gode og bæredygtige emballageprodukter.

Vi er derfor meget stolte over, at vi er blevet FSC-certificeret. Når du som forbruger eller virksomhed vælger FSC, er du med til at sikre naturen og de sociale forhold i de skove, som træet til produktionen kommer fra. Dette gælder, når du køber eller producerer produkter af FSC-certificeret træ til for eksempel papir- og papemballager.

FSC er en mærkningsordning til træ og papir. Kort fortalt betyder certifikatet, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ end skoven kan reproducere. Derudover giver mærket en sikkerhed for, at plante- og dyreliv bliver beskyttet, samt at de mennesker, der arbejder med skovdriften, er sikret ordentlige arbejdsforhold. På den måde er FSC også garant for social ansvarlighed over for lokalbefolkningen i områderne. FSC er er tilstede i mere end 100 lande, og arbejdet støttes af flere store miljøorganisationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre mere om, hvilke FSC-mærkede emballageløsninger vi kan tilbyde dig. Vær med til at sikre, at din emballage bliver produceret af bæredygtigt materiale og samtidig sikrer folk gode arbejdsforhold.

Du kan læse mere om FSC på fsc.org.

Ved køb af vores FSC-certificerede emballage er du med til at passe på verdens skove. 

 

FSC