AirWave 1 startsæt

Salgsenheden for denne vare er sæt.

STOK Emballage er stolte over at være eneforhandler i Danmark af tyske Flöters luftpudesystemer, hvor AirWave 1 maskinen er seneste generation af luftpudemaskiner.

Produktfordele:

Startsættet består af en AirWave 1 luftpudemaskine samt 2 ruller luftpudefolie 7.1 (100 x 210 x 0,2 mm) samt 1 rulle luftpudefolie 8.3 (420 x 0,02 - 4 kamre). Se mere her.

AirWave 1 er hurtig, lydsvag, fleksibel og prisgunstig. Som noget helt nyt er det også muligt at betjene maskinen via smartphonens Bluetooth, så man på den måde altid har adgang til betjening af maskinens funktioner. AirWave 1 produceres i et moderne og yderst funktionelt design. 

Maskinen vejer kun 4,9 kg men på trods af den lave vægt, så har den en kraftig ydeevne og kan således betjene op til fire pakkestationer med luftpuder af bedste kvalitet.

Maskinen er let at betjene og kan programmeres til lige nøjagtigt dit behov. Ligegyldigt om det er små eller store luftpuder, så vil AirWave 1 maskinen løse opgaven perfekt.

Samtidig er maskinen meget energibesparende i forhold til andre produkter på markedet.

Specifikationer:

Maskinens specifikationer: 4,9 kg, Output: 8 m/min., lydsvag, bluetooth styring,

Luftpudefolie type 7.1: 100 x 210 x 0,02 mm, rulleindhold: 700 meter

Luftpudefolie type 8.3: 420 x 0,02 mm - 4-kamret, rulleindhold: 450 meter.

 
 
 
 

Vi har rundet op


En eller flere af de valgte varer sælges kun i bundter. Vi har derfor rundet antallet af varer op til nærmeste mulige antal.