Geami WrapPak Manuel

Salgsenheden for denne vare er stk.

Den nye Geami WrapPak fra Ranpak sikrer en lynhurtig pakning af dine produkter og giver samtidig en unik præsentation af den færdige pakke i forhold til f.eks. boblefolie. Med Geami WrapPak kan du samtidig skære ned på forbruget af tape, da pakningen af produkterne klares helt uden.

Der betales et engangs lejebeløb på 745,-

Geami WrapPak M er en manuel udgave, som ikke behøver at blive tilsluttet en strømkilde. Den er meget velegnet til pakkestationer, hvor der ikke er behov for en hurtig halvautomatisk pakning, eller hvor der ikke muligheder for tilslutning af strøm.

Geami WrapPak er perfekt til mindre og skrøbelige produkter som glas og øvrige brugsgenstande. Den lille manuelle dispenser pakker hurtigt og elegant produkterne i specialdesignet kraftpapir med en inderliner af blødt foringspapir, som sikrer en fremragende beskyttelse og stabilitet. Det giver ydermere en flot og mere miljøvenlig pakning, hvilket efterlader et godt indtryk hos slutbrugeren. Samtidig sparer du plads på lageret, da Geami WrapPak papir fylder langt mindre end traditionelle beskyttelsesmaterialer.

Geami WrapPak maskinen kan sættes op på alle pakkestationer og er et glimrende alternativ til områder, hvor der normalt er behov for at pakkeprodukter i traditionelle beskyttelsesmaterialer som f.eks. bølgepap.

 
 
 
 

Vi har rundet op


En eller flere af de valgte varer sælges kun i bundter. Vi har derfor rundet antallet af varer op til nærmeste mulige antal.